clean-code

Servicii

Executive Coaching

Intră în programul nostru de coaching și câștigă... Read More

Executive Coaching

Intră în programul nostru de coaching și câștigă timp și bani. Aducem în timpul și spațiul pe care ni-l acorzi cunoașterea obținută în peste 10 ani în consultanță în management împreună cu experiența din domeniul psihoterapiei pentru ca tu să îți crești afacerea și, în același timp, să nu uiți de tine (să rămâi în contact cu tine).

Group Coaching

Echipa ta obține rezultate pe baza atitudinii membrilor... Read More

Group Coaching

Echipa ta obține rezultate pe baza atitudinii membrilor ei și a modului în care lucrează împreună. Înscrie-ți echipa într-un program de coaching pe teme precum comunicarea în interiorul echipei sau cu relaționarea cu clienții, managementul stresului sau oricare altă temă apărută la voi la birou.

Training Personalizat

Chiar dacă tema pe care îți dorești să... Read More

Training Personalizat

Chiar dacă tema pe care îți dorești să faci training cu echipa ta este una clasică (vânzări, management, comunicare, abilități de prezentare, etc.), conținutul pe care îl livrăm pornește de la contextul tău real. Nu livrăm instrumente și tehnici fixe, ci adaptate proceselor din care participanții sunt parte.

Performance Management & KPI

Performance management este un mod de lucru, un... Read More

Performance Management & KPI

Performance management este un mod de lucru, un cadru favorabil obținerii de performanță. Cheamă-ne să lucrăm împreună la modelul care ți se potrivește. Atunci KPI vor înceta să mai sperie angajații și vor începe să îi motiveze.