about-imac

Despre noi

Obiectivul nostru este acela de a armoniza cunoștințele și instrumentele de management și administrarea afacerii cu mijloacele de creștere a nivelului de dezvoltare personală necesar pentru a fi performant în activitatea managerială. Facem asta prin sesiuni de coaching individuale în cadrul cărora livrăm tehnici și instrumente de management personalizate și creăm împreună cu clientul cadrul și acțiunile potrivite pentru dezvoltarea sa personală.

Principii

Verticalitate

Credem că etica și transparența, împreună cu pasiunea și... Read More

Verticalitate

Credem că etica și transparența, împreună cu pasiunea și logica sunt elemente de bază ale oricărei afaceri – spunem realist clienților noștri care ne sunt competențele, dar și limitele și dorim să aflăm de la ei care le sunt nevoile, dar și așteptările.


Conectivitate

Suntem conectați cu clienții, cu partenerii și cu cele... Read More

Conectivitate

Suntem conectați cu clienții, cu partenerii și cu cele mai relevante manifestări din domenii care au impact asupra activității noastre și credem că aceasta este o condiție pentru excelența în servicii.


Autenticitate

Știm cine suntem, cum am ajuns aici și de... Read More

Autenticitate

Știm cine suntem, cum am ajuns aici și de ce suntem în stare. Și continuăm să învățăm. Acestea sunt resursele pentru adaptarea și optimizarea continuă a ofertei de servicii într-un mediu socio-economic în continuă schimbare.


Transformare

Schimbarea este singura constantă din viață și, tocmai de... Read More

Transformare

Schimbarea este singura constantă din viață și, tocmai de aceea, o propunem astăzi clienților noștri ca pe oportunitatea unei transformări necesare.


id-features